- Tipuri de aluat utilizate în patiserie : chestiuni teoretice
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Drăgoescu, Alina Mihaela Altele: Danciu, Ioan Responsabilitate: Alina Mihaela Drăgoescu ; ref.șt.: prof.dr.ing. Ioan Danciu Editura: Proşcoala Locul publicării: Râmnicu-Vâlcea Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-606-8394-78-7 Descriere: 159 p.: f.il. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: patiserie Subiect: aluat Subiect: învăţământ tehnologic Clasificare: 377:664.68
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
562980
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
37 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică