Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Lubrifianții: grăsimile
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă)
    Autor: Rădulescu, Emil
    Limba: Română
    În: Alimentaţie inteligentă/ Emil Rădulescu. Bucureşti, 2006. p.p. 276-344
    Subiect: alimentaţie
    Subiect: boli
    Subiect: prevenirea bolilor
    Subiect: grăsimi alimentare
    Note conţinut (cuprins): Acizii grași ; Efectele acizilor grași mononesaturați asupra sănătății ; Acizii grași polinesaturați - Acizii grași esențiali ; Efectele acizilor grași polinesaturați omega-6 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași omega-3 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași TRANS asupra sănătății ; Colesterolul - de obicei prea mult, niciodată prea puțin ; Uleiurile în alimentație ; Uleiul de măsline, nucile și semințele uleiose ; Consumul de grăsimi și stările depresive ; Iminenta pandemie de boli cardiovasculare.
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola