- Lubrifianții: grăsimile
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă) Autor: Rădulescu, Emil Limba: Română În: Alimentaţie inteligentă/ Emil Rădulescu. Bucureşti, 2006. p.p. 276-344 Subiect: alimentaţie Subiect: boli Subiect: prevenirea bolilor Subiect: grăsimi alimentare Note conţinut (cuprins): Acizii grași ; Efectele acizilor grași mononesaturați asupra sănătății ; Acizii grași polinesaturați - Acizii grași esențiali ; Efectele acizilor grași polinesaturați omega-6 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași omega-3 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași TRANS asupra sănătății ; Colesterolul - de obicei prea mult, niciodată prea puțin ; Uleiurile în alimentație ; Uleiul de măsline, nucile și semințele uleiose ; Consumul de grăsimi și stările depresive ; Iminenta pandemie de boli cardiovasculare.
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică