Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Tipuri de aluat utilizate în patiserie : chestiuni teoretice : auxiliar curricular
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Drăgoescu, Alina Mihaela
    Altele: Danciu, Ioan
    Responsabilitate: Alina Mihaela Drăgoescu ; ref.șt.: prof.dr.ing. Ioan Danciu
    Editura: Proşcoala
    Locul publicării: Râmnicu-Vâlcea
    Anul Ediției: 2019
    ISBN: 978-606-014-252-2
    Ediţie: Ediția a 2-a
    Descriere: 159 p.: f.il.
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: patiserie
    Subiect: aluat
    Subiect: metode de predare - tehnologie alimentară
    Clasificare: 664.68
    Clasificare: 371.3:664
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola