- Tipuri de aluat utilizate în patiserie : portofoliu de cercetare : auxiliar curricular
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Drăgoescu, Alina Mihaela Responsabilitate: Alina Mihaela Drăgoescu Editura: Proşcoala Locul publicării: Râmnicu-Vâlcea Anul Ediției: 2019 ISBN: 978-606-014-253-9 Ediţie: Ediția a 2-a Descriere: 149 p.: f.il. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: patiserie Subiect: aluat Subiect: metode de predare - tehnologie alimentară Clasificare: 664.68 Clasificare: 377:664.68 Clasificare: 371.3:664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
562883
|
DL - Depozit Legal
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
37 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică