- Tehnologia aluaturilor de patiserie cu referire la influența calității făinii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dincă, Liliana Carmen Altele: Bordei, Despina Responsabilitate: Liliana Carmen Dincă ; ref.șt.: prof.dr.ing. Despina Bordei Editura: Proşcoala Locul publicării: Râmnicu-Vâlcea Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-606-702-175-2 Descriere: 77 p. Note: Biliogr. Limba: Română Subiect: patiserie Subiect: aluat Subiect: făină de grâu Clasificare: 664.68
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
562870
|
DL - Depozit Legal
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică