- Dimensiuni noi ale calității și inocuității preparatelor culinare în turism
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Popa, Eugenia Responsabilitate: dr.ec. Eugenia Popa Editura: Universitaria Locul publicării: Craiova Anul Ediției: 2010 ISBN: 978-606-14-0036-2 Descriere: 229 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: calitatea produselor Subiect: preparate culinare Subiect: alimentaţie publică Subiect: restaurante Subiect: economia turismului Subiect: merceologie alimentară Subiect: protecţia consumatorului Subiect: controlul alimentelor Subiect: securitate alimentară Clasificare: 640.432 Clasificare: 658.62 Clasificare: 620.2:664 Clasificare: 338.48 Clasificare: 614.31
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
562477
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
614 / P
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică