- Dimensiuni noi ale calității și inocuității preparatelor culinare în turism
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Author: Popa, Eugenia Statement of Responsibility: dr.ec. Eugenia Popa Published: Universitaria Place of Publication: Craiova Year of Publication: 2010 ISBN: 978-606-14-0036-2 Description: 229 p. Notes: Bibliogr. Language: Romanian Subject: calitatea produselor Subject: preparate culinare Subject: alimentaţie publică Subject: restaurante Subject: economia turismului Subject: merceologie alimentară Subject: protecţia consumatorului Subject: controlul alimentelor Subject: securitate alimentară Classification: 640.432 Classification: 658.62 Classification: 620.2:664 Classification: 338.48 Classification: 614.31
Items
- 1 records • Pages 1 •
- 1
Inventory Number
| Location Name | Item Class | Material type | Call number | Usage Class | Loan Status | No. of reservations | Volume Number | Opac note | Attachments | |
|
562477
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
614 / P
|
1.Normal
|
On shelf
|
0
|
|
- 1 records • Pages 1 •
- 1
Reviews
- Add a review and share your thoughts with other readers
Export
pickup library
Inventory Number