Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Analiza fizico-chimică, microbiologică și senzorială a vinurilor roșii
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Rădulescu, Axenia
    Altele: Tița, Ovidiu
    Responsabilitate: Axenia Rădulescu ; ref.șt.: prof.univ.dr.ing. Ovidiu Tița
    Editura: Proşcoala
    Locul publicării: Râmnicu-Vâlcea
    Anul Ediției: 2020
    ISBN: 978-606-014-412-0
    Ediţie: Ediția a 2-a
    Descriere: 162 p.
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: vinuri roşii
    Subiect: enologie
    Clasificare: 021.84 Vâlcea
    Clasificare: 663.222
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola