- Analiza fizico-chimică, microbiologică și senzorială a vinurilor roșii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Rădulescu, Axenia Altele: Tița, Ovidiu Responsabilitate: Axenia Rădulescu ; ref.șt.: prof.univ.dr.ing. Ovidiu Tița Editura: Proşcoala Locul publicării: Râmnicu-Vâlcea Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-606-702-146-2 Descriere: 162 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: vinuri roşii Subiect: enologie Clasificare: 021.84 Vâlcea Clasificare: 663.222
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
560951
|
DL - Depozit Legal
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
663 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică