- Bucătarul - o meserie cu responsabilități : suport de curs. vol.2. Modulul - tehnica culinară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Altele: Lazăr, Gheorghe, ing.ec. Editura: Proşcoala Locul publicării: Râmnicu-Vâlcea Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-606-702-292-6 Descriere: 236 p. Limba: Română În: Bucătarul - o meserie cu responsabilități / Maria Brodeală, Grațiela Lupu, Marinela Haralambie . - Râmnicu-Vâlcea : Proşcoala, 2015 . - vol. Subiect: bucătar Subiect: artă culinară
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
560637
|
DL - Depozit Legal
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Lucrări în relație
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică