- Restaurația - activități de bază în condiții optime de igienă și securitate : auxiliar curricular
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Jescu, Liana Responsabilitate: Liana Jescu ISBN: 978-606-775-359-2 Note: Pentru programul "A doua șansă" - învățământ secundar inferior, anul II; Domeniul de pregătire de bază: Turism și alimentație; Domeniul de pregătire generală: Alimentație Limba: Română Subiect: restaurante Clasificare: 640.4
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
551983
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / J
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică