- Procesul de fermentare lactică : cinetică, modificatori cinetici și procedee de intensificare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Aruș, Vasilica Alisa Autor: Jinescu, Gheorghiţa Responsabilitate: Aruș Vasilica Alisa, Jinescu Gheorghița Editura: Alma Mater Locul publicării: Bacău Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-606-527-395-5 Descriere: 253 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: fermentare lactică Subiect: fermentaţie Subiect: inginerie chimică Subiect: biotehnologie alimentară Clasificare: 66.02 Clasificare: 66.098 Clasificare: 663
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
551928
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
66 / A
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică