- From the history of fine cuisine from Renaissance to present day : highlights of Sibiu
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ittu, Gudrun-Liane Autor: Ittu, Constantin Responsabilitate: Gudrun-Liane Ittu, Constantin Ittu Editura: Editura Universităţii "Lucian Blaga" Locul publicării: Sibiu Anul Ediției: 2019 ISBN: 978-606-12-1663-5 Descriere: 125 p.: f.il. Note: Ediția a 2-a Limba: Engleză Subiect: artă culinară - Sibiu Subiect: gastronomie Subiect: istoria gastronomiei Subiect: restaurante Clasificare: 640.4 Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
554372
|
Fond Pop
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / I
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică