- Biotehnologii alimentare : metode de analiză a activității enzimatice
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ioan, David Responsabilitate: conf.univ.dr. David Ioan Editura: Solness Locul publicării: Timişoara Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-973-729-428-9 Descriere: 481 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: biotehnologie alimentară Subiect: enzime Clasificare: 577.15 Clasificare: 57.08:664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
550874
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
57 / I
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică