- Produse lactate : tehnologii și rețete de obținere
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Mayer-Reithofer, Elisabeth Traducător: Ghibelean, Alexandra Traducător: Teodora, Ioan Responsabilitate: Elisabeth Mayer-Reithofer ; traducere de Alexandra Ghibelean și Ioan Teodora Editura: M.A.S.T. Locul publicării: București Anul Ediției: 2011 ISBN: 978-973-1822-36-5 Descriere: 110 p. Limba: Română Subiect: produse lactate Clasificare: 637.1
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
545754
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
637 / M
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică