- Tehnologie culinară de cofetărie și patiserie : manual pentru clasa a IX-a, licee economice și de drept administrativ, cu profil de alimentație publică și școli de arte și meserii
-
Record Type: Language materials, printed: monographic
Author: Pîrjol, Gabriela Author: Dumitrașcu-Nicu, Dumitra Author: Panțu, Georgeta Author: Brumar, Constanţa Statement of Responsibility: prof. Gabriela Pîrjol, prof. Dumitra Dumitrașcu-Nicu, prof. Georgeta Panțu, prof. Constanța Brumar Published: Editura Didactică şi Pedagogică Place of Publication: București Year of Publication: 2003 ISBN: 973-30-2945-9 Description: 93 p. Notes: Lucrare publicată sub egida: Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului Language: Romanian Subject: tehnologie culinară Subject: cofetărie Subject: patiserie Subject: manual Classification: 664.68(075)
Items
- 1 records • Pages 1 •
- 1
![]() | Location Name | Item Class | Material type | Call number | Usage Class | Loan Status | No. of reservations | Volume Number | Opac note | Attachments | |
545739
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / T
|
1.Normal
|
On shelf
|
0
|
|
- 1 records • Pages 1 •
- 1
Reviews
- Add a review and share your thoughts with other readers
Export
pickup library