Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Tehnologie culinară de cofetărie și patiserie : manual pentru clasa a IX-a, licee economice și de drept administrativ, cu profil de alimentație publică și școli de arte și meserii
  • Record Type: Language materials, printed: monographic
    Author: Pîrjol, Gabriela
    Author: Dumitrașcu-Nicu, Dumitra
    Author: Panțu, Georgeta
    Author: Brumar, Constanţa
    Statement of Responsibility: prof. Gabriela Pîrjol, prof. Dumitra Dumitrașcu-Nicu, prof. Georgeta Panțu, prof. Constanța Brumar
    Published: Editura Didactică şi Pedagogică
    Place of Publication: București
    Year of Publication: 2003
    ISBN: 973-30-2945-9
    Description: 93 p.
    Notes: Lucrare publicată sub egida: Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului
    Language: Romanian
    Subject: tehnologie culinară
    Subject: cofetărie
    Subject: patiserie
    Subject: manual
    Classification: 664.68(075)
Items
Reviews
Export
pickup library
Please change your password