Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Tehnologie culinară de cofetărie și patiserie : manual pentru clasa a IX-a, licee economice și de drept administrativ, cu profil de alimentație publică și școli de arte și meserii
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Pîrjol, Gabriela
    Autor: Dumitrașcu-Nicu, Dumitra
    Autor: Panțu, Georgeta
    Autor: Brumar, Constanţa
    Responsabilitate: prof. Gabriela Pîrjol, prof. Dumitra Dumitrașcu-Nicu, prof. Georgeta Panțu, prof. Constanța Brumar
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: București
    Anul Ediției: 2003
    ISBN: 973-30-2945-9
    Descriere: 93 p.
    Note: Lucrare publicată sub egida: Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului
    Limba: Română
    Subiect: tehnologie culinară
    Subiect: cofetărie
    Subiect: patiserie
    Subiect: manual
    Clasificare: 664.68(075)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola