- Tehnologie culinară de cofetărie și patiserie : manual pentru clasa a IX-a, licee economice și de drept administrativ, cu profil de alimentație publică și școli de arte și meserii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Pîrjol, Gabriela Autor: Dumitrașcu-Nicu, Dumitra Autor: Panțu, Georgeta Autor: Brumar, Constanţa Responsabilitate: prof. Gabriela Pîrjol, prof. Dumitra Dumitrașcu-Nicu, prof. Georgeta Panțu, prof. Constanța Brumar Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: București Anul Ediției: 2003 ISBN: 973-30-2945-9 Descriere: 93 p. Note: Lucrare publicată sub egida: Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului Limba: Română Subiect: tehnologie culinară Subiect: cofetărie Subiect: patiserie Subiect: manual Clasificare: 664.68(075)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
545739
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / T
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică