- Siguranța utilizării aditivilor în produsele alimentare : ghid
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Zugravu, Corina-Aurelia Responsabilitate: dr. Zugravu Corina-Aurelia Editura: Editura Universitară Carol Davila Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-973-708-788-1 Descriere: 48 p. Note: Lucrare publicată sub egida: Ministerul Sănătății, Institutul Național de Sănătate Publică Note: Sub coordonarea Centrului Național de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar Limba: Română Subiect: protecţia consumatorului Subiect: aditivi alimentari Subiect: legislaţie - Europa Clasificare: 366 Clasificare: 664.022
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
537810
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / Z
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică