Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Istoriile alimentației : Ce va să zică a mânca?
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Attali, Jacques
    Traducător: Petrescu, Dan
    Responsabilitate: Jacques Attali ; traducere din limba franceză de Dam Petrescu
    Editura: Polirom
    Locul publicării: Iași
    Anul Ediției: 2020
    ISBN: 978-973-46-8058-0
    Descriere: 281 p.
    Note: Bibliogr.
    Note: Index
    Limba: Română
    Serie: Plural M
    Subiect: alimentaţie
    Subiect: industrie alimentară
    Subiect: hrană
    Subiect: obiceiuri legate de masă
    Subiect: criză alimentară
    Subiect: probleme sociale
    Subiect: mod de viaţă
    Clasificare: 304
    Clasificare: 392.8
    Note conţinut (cuprins): Traiul la voia întâmplării, peregrinând ; A stăpâni natura pentru a o mânca ; Nașterea și gloria mesei europene ; Masa franceză, glorie și foamete ; Gastronomie de hotel de lux și hrană industrială ; Dietetica în slujba capitalismului alimentar ; Astăzi: bogații, săracii și foamea din lume ; Peste treizeci de ani, insecte, roboți și oameni ; A mânca singur într-o tăcere supravegheată ; Ce ar trebui să însemne a mânca? ; Principiile științifice ale alimentației.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola