- Tehnologii de procesare a materiei prime vegetale în contextul securității și siguranței alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bonciu, Elena Autor: Olaru, Liviu Responsabilitate: Bonciu Elena, Liviu Olaru Editura: Universitaria Locul publicării: Craiova Anul Ediției: 2018 ISBN: 978-606-14-1406-2 Descriere: 328 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: industrie alimentară Subiect: produse vegetale Subiect: siguranţa alimentelor Clasificare: 664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
532043
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică