- Biotehnologii în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Banu, Constantin Autor: Vasu, S. Autor: Stoicescu, Antoaneta Autor: Rotaru, Gabriela Responsabilitate: prof.dr.ing. Constantin Banu (coord.), prof.dr. Sabin Vasu, șef lucr.dr.ing.Antoaneta Stoicescu, șef.lucr.dr.ing. Gabriela Rotaru,... Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 511 p. Limba: Română Subiect: industrie alimentară Subiect: biotehnologie Subiect: enzime Subiect: microorganisme Clasificare: 664:573.6
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
531697
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică