- Dicționar gastronomic explicativ : român-francez-italian-englez-german
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Gal, Ana Maria Autor: Teodorescu, Georgeta Felicia Autor: Ene, Cornelia Responsabilitate: Ana Maria Gal, Georgeta Felicia Teodorescu, Cornelia Ene Editura: Gemma Pres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2003 ISBN: 973-86354-4-6 Descriere: 207 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Serie: THR Consulting Group Subiect: gastronomie Subiect: dicţionar Clasificare: 641.5(038)=135.1=133.1=131.1=111=112.2
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
526733
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
641 / G
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică