- Manual pentru calificarea ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație - Anul de completare : domeniul Turism și Alimantație : nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Altele: Dincă, Cristian Responsabilitate: coord. Cristian Dincă Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2009 ISBN: 978-973-30-2577-1 Descriere: 296 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: economia turismului Subiect: turism Subiect: hoteluri Subiect: restaurante Subiect: ospătari Subiect: manual Clasificare: 338.48(075) Clasificare: 640.43
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
526727
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
640 / M
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică