- Merceologie alimentară : metode şi tehnici de determinare a calităţii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bologa, Neicu Autor: Bărbulescu, Georgeta Autor: Burda, Alexandru Responsabilitate: Neicu Bologa, Georgeta Bărbulescu, Alexandru Burda Editura: Editura Universitară Locul publicării: București Anul Ediției: 2017 ISBN: 978-973-749-179-4 Descriere: 162 p. Note: Bibliografie Limba: Română Subiect: merceologie alimentară Subiect: calitatea produselor Subiect: mărfuri alimentare Subiect: produse alimentare Clasificare: 620.2:663/664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
521531
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
620 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
521532
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
620 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică