- Saucen und Dips : zum Reinlegen gut
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Döpp, E. Autor: Willrich, C Autor: Rebbe, I. Ilustrator: Mewes, Kai Responsabilitate: E. Döpp, C. Willrich, J. Rebbe ; fotos: Kai Mewes Editura: Gräfe und Unzer Locul publicării: München Anul Ediției: 2002 ISBN: 3-7742-4886-9 Descriere: 64 p. : fotos Limba: Germană Subiect: sosuri Subiect: artă culinară Subiect: reţete culinare Clasificare: 641.55(083.12) Clasificare: 641.88(084) Note conţinut (cuprins): Mit den 10 GU-Erfolgstipps. Rezepte für heiße und kalte Saucen. Wegweiser "Immer die passende Sauce"
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
518686
|
S - Secţia Limbi Străine
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică