Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Saucen und Dips : zum Reinlegen gut
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Döpp, E.
    Autor: Willrich, C
    Autor: Rebbe, I.
    Ilustrator: Mewes, Kai
    Responsabilitate: E. Döpp, C. Willrich, J. Rebbe ; fotos: Kai Mewes
    Editura: Gräfe und Unzer
    Locul publicării: München
    Anul Ediției: 2002
    ISBN: 3-7742-4886-9
    Descriere: 64 p. : fotos
    Limba: Germană
    Subiect: sosuri
    Subiect: artă culinară
    Subiect: reţete culinare
    Clasificare: 641.55(083.12)
    Clasificare: 641.88(084)
    Note conţinut (cuprins): Mit den 10 GU-Erfolgstipps. Rezepte für heiße und kalte Saucen. Wegweiser "Immer die passende Sauce"
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola