Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Fiziologia gustului
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Brillat-Savarin, Anthèlme
    Traducător: Lăzărescu, Adriana
    Autorul introducerii etc.: Ulmu, Bogdan
    Responsabilitate: Jean Anthèlme Brillat-Savarin
    Responsabilitate secundară: traducere din limba franceză de Adriana Lăzărescu
    prefaţă de Bogdan Ulmu
    Editura: BCC Publishing
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2015
    ISBN: 978-606-93892-0-1
    Descriere: 366 p.: f.il.
    Limba: Română
    Subiect: obiceiuri legate de masă
    Subiect: gastronomie
    Subiect: senzaţii
    Subiect: gust
    Clasificare: 159.934
    Clasificare: 392.8
    Clasificare: 641.5
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola