- Fiziologia gustului
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Brillat-Savarin, Anthèlme Traducător: Lăzărescu, Adriana Autorul introducerii etc.: Ulmu, Bogdan Responsabilitate: Jean Anthèlme Brillat-Savarin ; traducere din limba franceză de Adriana Lăzărescu ; prefaţă de Bogdan Ulmu Editura: BCC Publishing Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-606-93892-0-1 Descriere: 366 p.: f.il. Limba: Română Subiect: obiceiuri legate de masă Subiect: gastronomie Subiect: senzaţii Subiect: gust Clasificare: 159.934 Clasificare: 392.8 Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
516699
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică