- Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie : manual pentru licee de specialitate anul IV şi şcoli profesionale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Botiş, Eleonora Autor: Raţiu, Cecilia Doina Responsabilitate: prof. Eleonora Botiş, prof. Cecilia Doina Raţiu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1976 Descriere: 279 p. Limba: Română Subiect: produse de cofetărie Subiect: produse de patiserie Subiect: tehnologia alimentară Subiect: manual Clasificare: 664.68(075) Clasificare: 664.683
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
515860
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică