- Cârnaţi, salamuri şi leber : producere şi comercializare
-
Record Type:
Language materials, printed: monographic
Author: Doppler, Franz Author: Eibensteiner, Roman Secondary Intellectual Responsibility: Mintici, Ina Statement of Responsibility: Franz Doppler, Roman Eibensteiner Subsequent Statement of Responsibility: traducere de Ina Mintici Published: M.A.S.T. Place of Publication: Bucureşti Year of Publication: 2009 ISBN: 978-973-1822-15-0 Description: 144 p.; 4 f.: il.color Language: Romanian Subject: prelucrarea cărnii Subject: producţia de carne Subject: cârnaţi Subject: salamuri Subject: leber Classification: 637.523 Classification: 664.9
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
513682
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar