Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Cârnaţi, salamuri şi leber : producere şi comercializare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Doppler, Franz
    Autor: Eibensteiner, Roman
    Autor secundar: Mintici, Ina
    Responsabilitate: Franz Doppler, Roman Eibensteiner
    Responsabilitate secundară: traducere de Ina Mintici
    Editura: M.A.S.T.
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2009
    ISBN: 978-973-1822-15-0
    Descriere: 144 p.; 4 f.: il.color
    Limba: Română
    Subiect: prelucrarea cărnii
    Subiect: producţia de carne
    Subiect: cârnaţi
    Subiect: salamuri
    Subiect: leber
    Clasificare: 637.523
    Clasificare: 664.9
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola