- Cârnaţi, salamuri şi leber : producere şi comercializare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Doppler, Franz Autor: Eibensteiner, Roman Autor secundar: Mintici, Ina Responsabilitate: Franz Doppler, Roman Eibensteiner ; traducere de Ina Mintici Editura: M.A.S.T. Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2009 ISBN: 978-973-1822-15-0 Descriere: 144 p.; 4 f.: il.color Limba: Română Subiect: prelucrarea cărnii Subiect: producţia de carne Subiect: cârnaţi Subiect: salamuri Subiect: leber Clasificare: 637.523 Clasificare: 664.9
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
513682
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică