- Toxiinfceţiile alimentare
-
Record Type: Language materials, printed: analytic (component part)
Author: Mihele, Denisa Statement of Responsibility: prof.dr. Denisa Mihele Language: Romanian Part of: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 469-488 Subject: igiena alimentaţiei Subject: nutriţie Subject: dietoterapie Subject: compoziţia alimentelor Subject: toxiinfecție alimentară Subject: Salmonella Subject: febră tifoidă Subject: febră paratifoidă Subject: holeră Subject: toxiinfecţie alimentară stafilococică Subject: dizenterie Subject: Botulism Subject: antrax Subject: bruceloză Subject: trichineloză Notes: Cuprins: Salmonelozele (p. 469-470), Febra tifoidă (p. 471), Febra paratifoidă (p. 471), Holera (p. 472), Toxiinfecţia alimentară stafilococică (p. 472), Dizenteria bacteriană (p. 473), Toxiinfecţia alimentară cu B. Vereus (p. 474), Botulismul (p. 474), Antraxul (p. 477), Trichineloza (p. 478), Substanţe chimice nocive din alimente (p. 479-488)
Reviews
- Add a review and share your thoughts with other readers
Export
pickup library