- Toxiinfceţiile alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă) Autor: Mihele, Denisa Responsabilitate: prof.dr. Denisa Mihele Limba: Română În: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 469-488 Subiect: igiena alimentaţiei Subiect: nutriţie Subiect: dietoterapie Subiect: compoziţia alimentelor Subiect: toxiinfecție alimentară Subiect: Salmonella Subiect: febră tifoidă Subiect: febră paratifoidă Subiect: holeră Subiect: toxiinfecţie alimentară stafilococică Subiect: dizenterie Subiect: Botulism Subiect: antrax Subiect: bruceloză Subiect: trichineloză Note conţinut (cuprins): Cuprins: Salmonelozele (p. 469-470), Febra tifoidă (p. 471), Febra paratifoidă (p. 471), Holera (p. 472), Toxiinfecţia alimentară stafilococică (p. 472), Dizenteria bacteriană (p. 473), Toxiinfecţia alimentară cu B. Vereus (p. 474), Botulismul (p. 474), Antraxul (p. 477), Trichineloza (p. 478), Substanţe chimice nocive din alimente (p. 479-488)
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică