Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Produse alimentare derivate din cereale
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă)
    Autor: Mihele, Denisa
    Responsabilitate: prof.dr. Denisa Mihele
    Limba: Română
    În: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 350-364
    Subiect: igiena alimentaţiei
    Subiect: nutriţie
    Subiect: dietoterapie
    Subiect: compoziţia alimentelor
    Subiect: produse alimentare
    Subiect: cereale
    Note conţinut (cuprins): Cuprins: Compoziţia chimică a făinii (p. 350-353), Caracteristicile organoleptice ale făinii (p. 354), Proprietăţile fizico-chimice ale făinii (p. 354), Determinări chimice la făină (p. 355-356), Produse de panificaţie (p. 357-358), Analiza şi controlul sanitar al grişului (p. 359), Analiza şi controlul sanitar al mălaiului (p. 360), Analiza şi controlul sanitar al produselor dietetice (p. 361), Valoarea nutritivă a pâinii şi a derivatelor de cereale (p. 362-364)
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola