- Produse alimentare derivate din cereale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă) Autor: Mihele, Denisa Responsabilitate: prof.dr. Denisa Mihele Limba: Română În: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 350-364 Subiect: igiena alimentaţiei Subiect: nutriţie Subiect: dietoterapie Subiect: compoziţia alimentelor Subiect: produse alimentare Subiect: cereale Note conţinut (cuprins): Cuprins: Compoziţia chimică a făinii (p. 350-353), Caracteristicile organoleptice ale făinii (p. 354), Proprietăţile fizico-chimice ale făinii (p. 354), Determinări chimice la făină (p. 355-356), Produse de panificaţie (p. 357-358), Analiza şi controlul sanitar al grişului (p. 359), Analiza şi controlul sanitar al mălaiului (p. 360), Analiza şi controlul sanitar al produselor dietetice (p. 361), Valoarea nutritivă a pâinii şi a derivatelor de cereale (p. 362-364)
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică