- Grăsimi alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă) Autor: Mihele, Denisa Responsabilitate: prof.dr. Denisa Mihele Limba: Română În: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 338-349 Subiect: igiena alimentaţiei Subiect: nutriţie Subiect: dietoterapie Subiect: compoziţia alimentelor Subiect: grăsimi alimentare Note conţinut (cuprins): Cuprins: Structura şi clasificarea grăsimilor alimentare (p. 338-341), Obţinerea grăsimilor (p. 342-343), Valoarea nutritivă a grăsimilor (p. 344), Raţia şi urmările unui aport neadecvat (p. 345), Alterarea grăsimilor (p. 345-346), Analiza fizico-chimică a grăsimilor alimentare (p. 347-349)
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică