- Carnea şi principalele produse din carne
-
Record Type:
Language materials, printed: analytic (component part)
Author: Mihele, Denisa Statement of Responsibility: prof.dr. Denisa Mihele Language: Romanian Part of: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 276-303 Subject: igiena alimentaţiei Subject: nutriţie Subject: dietoterapie Subject: compoziţia alimentelor Subject: carne Notes: Cuprins: Structura morfologică a cărnii (p. 276), Compoziţia chimică a cărnii (p. 276-282), Particularităţi ale cărnii diferitelor specii (p. 283), Modificări biochimice normale care se produc în carne după sacrificarea animalelor (p. 284-285), Modificări care apar în procesul de alterare a cărnii (p. 286-287), Valoarea nutritivă a cărnii (p. 288-289), Analiza şi controlul sanitar al cărnii (p. 290-292), Preparate din carne (p. 293), Sucuri de carne (p. 294-295), Extractele de carne (p. 296), Carnea de peşte (p. 297)
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică