Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Carnea şi principalele produse din carne
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă)
    Autor: Mihele, Denisa
    Responsabilitate: prof.dr. Denisa Mihele
    Limba: Română
    În: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 276-303
    Subiect: igiena alimentaţiei
    Subiect: nutriţie
    Subiect: dietoterapie
    Subiect: compoziţia alimentelor
    Subiect: carne
    Note conţinut (cuprins): Cuprins: Structura morfologică a cărnii (p. 276), Compoziţia chimică a cărnii (p. 276-282), Particularităţi ale cărnii diferitelor specii (p. 283), Modificări biochimice normale care se produc în carne după sacrificarea animalelor (p. 284-285), Modificări care apar în procesul de alterare a cărnii (p. 286-287), Valoarea nutritivă a cărnii (p. 288-289), Analiza şi controlul sanitar al cărnii (p. 290-292), Preparate din carne (p. 293), Sucuri de carne (p. 294-295), Extractele de carne (p. 296), Carnea de peşte (p. 297)
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola