Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Produse alimentare ca factori de protecţie în profilaxia şi tratarea unor maladii
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă)
    Autor: Mihele, Denisa
    Responsabilitate: prof.dr. Denisa Mihele
    Limba: Română
    În: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 70-110
    Subiect: igiena alimentaţiei
    Subiect: nutriţie
    Subiect: dietoterapie
    Subiect: compoziţia alimentelor
    Subiect: apiterapie
    Subiect: profilaxie
    Note conţinut (cuprins): Cuprins: Produse alimentare de protecţie pe bază de legume şi fructe (p. 72-90), Produse alimentare de protecţie pe bază de cereale germinate (p. 91), Alimente de protecţie pe bază de peşte şi organisme marine (p. 92), Alimente de protecţie obţinute prin fermentaţie lactică (p. 93), Apiterapia (p. 94), Profilaxie şi tratament prin regim vegetarian (p. 95), Substanţe de origine alimentară cu rol de protecţie împotriva maladiei canceroase (p. 96-103), Alimente de protecţie utile în câteva maladii (p. 104-110)
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola