- Produse alimentare ca factori de protecţie în profilaxia şi tratarea unor maladii
-
Record Type: Language materials, printed: analytic (component part)
Author: Mihele, Denisa Statement of Responsibility: prof.dr. Denisa Mihele Language: Romanian Part of: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 70-110 Subject: igiena alimentaţiei Subject: nutriţie Subject: dietoterapie Subject: compoziţia alimentelor Subject: apiterapie Subject: profilaxie Notes: Cuprins: Produse alimentare de protecţie pe bază de legume şi fructe (p. 72-90), Produse alimentare de protecţie pe bază de cereale germinate (p. 91), Alimente de protecţie pe bază de peşte şi organisme marine (p. 92), Alimente de protecţie obţinute prin fermentaţie lactică (p. 93), Apiterapia (p. 94), Profilaxie şi tratament prin regim vegetarian (p. 95), Substanţe de origine alimentară cu rol de protecţie împotriva maladiei canceroase (p. 96-103), Alimente de protecţie utile în câteva maladii (p. 104-110)
Reviews
- Add a review and share your thoughts with other readers
Export
pickup library