Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Produse alimentare ca factori de protecţie în profilaxia şi tratarea unor maladii
  • Record Type: Language materials, printed: analytic (component part)
    Author: Mihele, Denisa
    Statement of Responsibility: prof.dr. Denisa Mihele
    Language: Romanian
    Part of: Igiena alimentaţiei/ prof.dr. Denisa Mihele. Bucureşti, 2008. p. 70-110
    Subject: igiena alimentaţiei
    Subject: nutriţie
    Subject: dietoterapie
    Subject: compoziţia alimentelor
    Subject: apiterapie
    Subject: profilaxie
    Notes: Cuprins: Produse alimentare de protecţie pe bază de legume şi fructe (p. 72-90), Produse alimentare de protecţie pe bază de cereale germinate (p. 91), Alimente de protecţie pe bază de peşte şi organisme marine (p. 92), Alimente de protecţie obţinute prin fermentaţie lactică (p. 93), Apiterapia (p. 94), Profilaxie şi tratament prin regim vegetarian (p. 95), Substanţe de origine alimentară cu rol de protecţie împotriva maladiei canceroase (p. 96-103), Alimente de protecţie utile în câteva maladii (p. 104-110)
Reviews
Export
pickup library
Please change your password