Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Alimentele şi cancerul
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă)
    Autor: Pamplona Roger, Jorge D.
    Responsabilitate: George D. Pamplona-Roger
    Limba: Română
    În: Sănătate prin alimentaţie/ George D. Pamplona-Roger. Bucureşti, 2012. p. 358-367
    Subiect: alimentaţie
    Subiect: sănătate
    Subiect: cancer
    Note conţinut (cuprins): Cuprins: Alimentele drept cauză a cancerului (p. 358), Alimentele în prevenirea cancerului (p. 358), Alimentele în tratarea cancerului (p. 358), Alimentele care contribuie la prevenirea cancerului (p. 360), Alimente care favorizează apariţia cancerului (p. 362), Prevenirea cancerului cerebral (p. 364), Prevenirea cancerului mamar (p. 364), Prevenirea cancerului laringian (p. 364), Prevenirea cancerului oral (p. 364), Prevenirea cancerului de veyică urinară (p. 367); Prevenirea cancerului de colon (p. 366), Prevenirea cancerului endometrial (p. 367), Prevenirea cancerului esofagian (p. 365), Prevenirea cancerului renal (p. 366), Prevenirea cancerului hepatic (p. 365), Prevenirea cancerului pulmonar (p. 365), Prevenirea cancerului nazofaringian (p. 364), Prevenirea cancerului ovarian (p. 367), Prevenirea cancerului pancreatic (p. 366), Prevenirea cancerului de prostată (p. 367), Prevenirea cancerului gastric (p. 365)
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola