- Alimente pentru sistemul nervos
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă) Autor: Pamplona Roger, Jorge D. Responsabilitate: George D. Pamplona-Roger Limba: Română În: Sănătate prin alimentaţie/ George D. Pamplona-Roger. Bucureşti, 2012. p. 40-58 Subiect: alimentaţie Subiect: sănătate Subiect: sistem nervos Note conţinut (cuprins): Cuprins: Boli: Alzheimer (p. 45), Anorexsia nervoasă (p. 41), Anxietatea (p. 43), Bulimia (p. 43), Demenţa (p. 44), Depresia (p. 41), Durerile de cap şi migrene (p. 42), Epilepsia (p. 44), Epuizarea mentală (p. 42), Hiperactivitatea şi agresivitatea (p. 40), Insomnia (p. 41), Nervozitatea (p. 40), Nevralgia (p. 43), Parkinsonul (p. 44), Schizofrenia (p. 45), Scleroza multiplă (p. 44), Stresul (p. 42); Alimente: Caju (p. 46), Lăptuca (p. 54), Migdala (p. 58), Nuca braziliană (p. 52), Ovăzul (p. 48), Seminţele de pin (p. 56).
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică