- Poveștile bucătăriei românești. vol.1. Dobrogea și Câmpia Română
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editura: Paideia Locul publicării: București Anul Ediției: 2010 ISBN: 978-606-92051-6-7 Descriere: 144 p.: il.color. Limba: Română În: Poveștile bucătăriei românești / Radu Anton Roman . - București : Paideia, 2010 . - 7 vol. Subiect: artă culinară - România Subiect: reţete culinare Subiect: Roman, Radu Anton (foto.) Note conţinut (cuprins): Cuprinde: Pregistare (p. 5); Bucătărie românească, vinuri românești (p. 8-9); Valahia de miazăzi. Câmpia nesfârșită (p. 11-12); O zi în Dobrogea (p. 13-40); Între Bărăgan și fluviu (p. 41-142)
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
491715
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
641 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
560264
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
În:
1 records Page 1 of 1
- 1
Tip |
|
---|---|
Poveștile bucătăriei românești / Radu Anton Roman; ediție coordonată de Simona Lazăr .- București : Paideia, 2010
/ Roman, Radu Anton
/ Jurnalul Naţional
/ 2010
|
Volum |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică