- Poveștile bucătăriei românești
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Roman, Radu Anton Editor: Lazăr, Simona Responsabilitate: Radu Anton Roman ; ediție coordonată de Simona Lazăr Editura: Paideia Jurnalul Naţional Locul publicării: București Anul Ediției: 2010 ISBN: 978-606-92051-5-0 Descriere: 7 vol. Limba: Română Serie: Rețete de Colecție Conține: Poveștile bucătăriei românești. vol.7. Sărbători creștine la români Conține: Poveștile bucătăriei românești. vol.6. De la post la sărbătorile câmpenești Conține: Poveștile bucătăriei românești. vol.5. Delta Dunării, stânile României, aromânii și secuii Conține: Poveștile bucătăriei românești. vol.3. Ardealul Conține: Poveștile bucătăriei românești. vol.1. Dobrogea și Câmpia Română Subiect: artă culinară - România Subiect: reţete culinare Clasificare: 641.5(498)(083.12) Clasificare: 082.1 Reţete de colecţie
În:
5 records Page 1 of 1
- 1
Tip |
|
---|---|
Poveștile bucătăriei românești. vol.1, Dobrogea și Câmpia Română .- București : Paideia, 2010
/ România
/ Paideia
/ 2010
|
Volum |
Volum | |
Volum | |
Volum | |
Volum |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică