- The Story of Romanian Gastronomy
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Cazacu, Matei Traducător: Beldiman, Laura Responsabilitate: Matei Cazacu ; translated by Laura Beldiman Editura: Fundaţia Culturală Română DONAŢIE[distribuitor] Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1999 ISBN: 973-577-204-3 Descriere: 144 p. Limba: Engleză Serie: Romanian civilisation Subiect: gastronomie Clasificare: 641.5(498) Clasificare: 082.1 Romanian civilization
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
429229
|
S - Secţia Limbi Străine
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică