- Proteinele glutenice din grâu
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Sîrbu, Alexandrina Responsabilitate: dr.ing. Alexandrina Sîrbu Editura: AGIR Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2001 ISBN: 973-8130-73-5 Descriere: 186 p. Limba: Română Serie: Inginerie alimentară Subiect: panificaţie Clasificare: 547.96:664.23 Clasificare: 664.66 Clasificare: 082.1 Inginerie alimentară Clasificare: 091.5 Sîrbu, Alexandrina
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
435059
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / S
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică