Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Preparate culinare din legume mai puţin folosite
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bereşiu, Ileana
    Autor alternativ: Frumuşelu, Laurenţiu
    Autor alternativ: Ciofu, Ruxandra
    Responsabilitate: Ileana Bereşiu, Ruxandra Ciofu, Laurenţiu Frumuşelu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 367 p.
    Note: Lucrarea cuprinde reţete de preparate culinare din: ţelină, conopidă, nap, gulie, revent, măcriş, tarhon, andive, linte, bob, bame, varză creaţă etc.
    Limba: Română
    Serie: Caleidoscop
    Subiect: legume
    Subiect: gastronomie
    Subiect: reţete culinare
    Clasificare: 641.5:635.1/.8(083.12)
    Clasificare: 082.1 Caleidoscop
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
231081
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
641 / B
1.Normal
La raft
0
231082
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
641 / B
1.Normal
La raft
0
231083
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
641 / B
1.Normal
La raft
0
502815
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
641 / B
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola