- Preparate culinare din legume mai puţin folosite
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bereşiu, Ileana Autor alternativ: Frumuşelu, Laurenţiu Autor alternativ: Ciofu, Ruxandra Responsabilitate: Ileana Bereşiu, Ruxandra Ciofu, Laurenţiu Frumuşelu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 367 p. Note: Lucrarea cuprinde reţete de preparate culinare din: ţelină, conopidă, nap, gulie, revent, măcriş, tarhon, andive, linte, bob, bame, varză creaţă etc. Limba: Română Serie: Caleidoscop Subiect: legume Subiect: gastronomie Subiect: reţete culinare Clasificare: 641.5:635.1/.8(083.12) Clasificare: 082.1 Caleidoscop
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
231081
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
641 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
231082
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
231083
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
502815
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
641 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică