- Preparate culinare din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Brote, Veronica Responsabilitate: Veronica Brote Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1994 ISBN: 973-40-0291-0 Descriere: 124 p. Note: Index alfabetic al reţetelor p. 119-122 p. Limba: Română Serie: Caleidoscop Subiect: produse din carne Subiect: gastronomie Clasificare: 641.55:637.5 Clasificare: 082.1 Caleidoscop
Unităţi
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
355405
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
355406
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
355409
|
F2 - Goranu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
355410
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
355411
|
t - Copii
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică