- Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ceauşescu, Maria-Elena Autor alternativ: Bereşiu, Ileana Autor alternativ: Doru, Gabriela Responsabilitate: Maria-Elena Ceauşescu, Gabriela Doru, Ileana Bereşiu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1989 Descriere: 168 p. Limba: Română Serie: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi Subiect: plante aromate Subiect: gastronomie Clasificare: 64:633.8 Clasificare: 082.1 Ştiinţa şi tehnica pentru toţi; Agricultură
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
266836
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
266837
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
266838
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
266841
|
t - Copii
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică