Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Ghid gourmet: mic tratat de supravieţuire în restaurant
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: D'Aprix, David
    Autor secundar: Chişu, Dan
    Traducător: Bădescu, Adriana
    Responsabilitate: David D'Aprix ; traducere din limba engleză Adriana Bădescu ; prefaţă Dan Chişu
    Editura: Nemira
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2005
    Descriere: 208 p.
    Limba: Română
    Serie: Bonton
    Subiect: artă culinară
    Clasificare: 641.5
    Clasificare: 082.1 Bonton
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
465690
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
641 / D
1.Normal
La raft
0
465691
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
641 / D
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola