- Ghid gourmet: mic tratat de supravieţuire în restaurant
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: D'Aprix, David Autor secundar: Chişu, Dan Traducător: Bădescu, Adriana Responsabilitate: David D'Aprix ; traducere din limba engleză Adriana Bădescu ; prefaţă Dan Chişu Editura: Nemira Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2005 Descriere: 208 p. Limba: Română Serie: Bonton Subiect: artă culinară Clasificare: 641.5 Clasificare: 082.1 Bonton
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
465690
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
641 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
465691
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641 / D
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică